maanantai 18. syyskuuta 2017

Syksyn 2017 hius-, meikki- ja vaatetrendit

Hiusmuodissa tänä syksynä suurimpana inspiraationa on 70-luku ja pienissä osissa myös 80-luku. Hiukset ovat feminiinisiä ja pehmeitä sekä leikkaukseltaan että väriltään. Jo jonkin aikaa suosiossa ollut pitkä polkka myös jatkaa suosiotaan edelleen. Nyt siihen tuodaan kuitenkin vaihtelua otsihiusten ja kerrostuksien avulla. Erilaiset pitkät otsahiukset, jotka on helppo kammata kasvojen tieltä sivulle ovat suuressa suosiossa myös muissa leikkauksissa. Leikkauksissa käytetään paljon porrastuksia ja kerrostuksia antamaan lopputulokseen rakennetta ja kontrastia. Myös permanenttien suosion ennustetaan kasvavan, sillä nykyään permanenteilla saa kauniin luonnonkiharamaisen tuloksen.


Suosituimpia värejä syksyllä on luonnolliset ja pehmeät sävyt. Myös puhtaan vaaleat hiukset jatkavat suosiotaan. Hiukset värjätään kastanjanruskean ja kuparin erisävyillä, jotka luovat hiuksiin hillittyä ja pehmeää vaikutelmaa. Myös ruusukulta on syksyllä suosittu väri. Viime vuosina suosiossa olleet shokkivärit alkavat pehmentyä pastellisempaan ja pehmeämpään suuntaan. Kaikki shokkivärit eivät kuitenkaan katoa muodista, vaan syksyllä nousevana trendinä on kirkkaan keltaiset hiukset. Liukuvärit jatkavat myös suosiotaan, sillä niiden avulla saadaan hiukseen kolmiulotteisuutta.


Syksyn meikkitrendeissä nähdään paljon jo aiemmin tuttuja ja monena syksynä suosiossa olleita meikkityylejä. Suosiossa on erilaiset smokey eyes -meikit ja erilaiset vahvat rajaukset sekä ylä- että alaluomella. Myös suuret alaripset ovat nuosemassa suosioon. Syksyllä värien käyttö etenkin luomiväreissä on suuressa suosiossa ja luomiin voi laittaa mitä väriä haluaa. Myös monen syksyn suosikkitrendi eli tummat huulet palaavat suosioon myös tänä syksynä. Yksiväriset nudet lookit ovat myös nousemassa syksyn aikana pinnalle.


Syksyn vaatemuoti ottaa paljon vaikutteita 70- ja 80-luvuilta. Suosiossa on maskuliiniset housupuvut ja bleiserit, moniväriset pörröiset turkikset ja verkkosukkahousut. Muodissa nähdään myös paljon oversize-trendiä ja vaatteiden väljää istuvuutta. Värinä punainen on syksyllä todella suosittu. Punainen voi olla joko syksyisempää viininpunaista tai halutessaan erottua joukosta, raikasta kirkkaanpunaista. Myös eri pastellisävyt ja etenkin vaaleanpunainen ja pinkki ovat suosiossa. Kuoseina ruudut, kukat ja leopardiprintti ovat suosiossa. Jo hetken paluuta tehneet 80-luvulta inspiraationsa saaneet metalliset kuosit jatkavat myös suosiotaan. Erityisesti hopea on suosiossa tänä syksynä. Suosittu materiaali syksyllä on retro sametti. Sen pehmeä pinta luo syksyistä tunnelmaa hienostuneella tavalla. Juhlapukeutumisessa käytetään myös paljon erilaisia hapsuja ja paljeteita.



Lähteet:
https://anna.fi/lifestyle/kauneus/syksyn-hiustrendit-1970-lukua-henkivat-otsatukat-ja-permanentit-tekevat-paluun/
https://anna.fi/lifestyle/kauneus/syksyn-2017-trendikkaimmat-hiusvarit-pehmeat-savyt-ja-tumma-ruusukulta-ovat/
http://www.misaij.fi/syksyn-2017-meikkitrendit/
http://www.misaij.fi/syksyn-2017-muoti-5-trendia/
http://so-up.fi/sinimustonen/trend-report-syksy-talvi-2017-2018-naisten-muoti
Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuskurssi

Teimme ehostuskurssilla monia erilaisia meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Tässä esittelen nyt niistä seitsemän. 1. Iltajuhlameikki yökerh...