perjantai 8. syyskuuta 2017

Asiakaspäivä

Meillä oli torstaina koulussa asiakaspäivä, jolloin sai tuoda omat asiakkaat koululle. Mahdollisia palveluita mitä saimme tehdä asiakkaille oli hoidot, hiustenleikkuut, intialaiset päähieronnat ja kulmien ja ripsien värjäykset. Oma asiakkaani halusi hoidon ja hiustenleikkauksen.

Kun olin ohjannut asiakkaani työtuoliin ja laittanu hänelle niskaliinan ja kapan, aloimme tehdä hoitoa varten asiakasanalyysia. Analyysien tuloksien perusteella päätin tehdä asiakkaalle kosteuttavan hoidon, jonka apuna käytän lämpösäteilijää ja lisätäkseni rentouttavaa vaikutelmaa tein lämmön jälkeen rentouttavan hieronnan. Aluksi pesin asiakkaan hiukset syväpuhdistavalla shampoolla, sillä asiakas kertoi käyttävänsä paljon muotoilutuotteita ja halusimme saada tuotekertymät hiuksesta pois. Sen jälkeen pyyhekuivasin hiukset huolellisesti ja levitin kosteuttavan hoidon koko hiukseen ja annoin sen vaikuttaa lämmössä 10min ajan. Tämän jälkeen tein asiakkaalle 10min rentouttavan hieronnan ja pesin tuotteen pois. Sitten oli hiustenleikkuun aika. Leikkaus oli tavallinen tasausleikkaus. Asiakas oli kasvattamassa hiuksiaan, jonka vuoksi emme leikanneet latvasta kuin noin 2-3cm huonot latvat pois. Alla ennen ja jälkeen kuvat.



Omasta mielestäni osallistuin hoidossa ja leikkauksessa hyvin ja asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen. Asiakkaan palaute hoidosta oli, että otteet olivat ammattimaiset ja hieronta rentouttava. Hän oli tyytyväinen myös hoidon tuloksiin ja siihen, kuinka pehmeältä ja vahvalta latva tuntui hoidon ja leikkauksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuskurssi

Teimme ehostuskurssilla monia erilaisia meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Tässä esittelen nyt niistä seitsemän. 1. Iltajuhlameikki yökerh...