keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Color Mask Shampoo ja Tehohoito

Color Mask Shampoo on tarkoitettu värjätyille hiuksille ylläpitämään hiusväriä. Siinä on hellä pesuteho ja se suojaa ja vahvistaa värikäsiteltyjä hiuksia sekä lisää niiden kiiltoa. Shampossa olevat väripigmentit korvaavat ja lisäävät hiuksista puuttuvia pigmenttejä saaden aikaan jälleen hehkuvan hiusvärin. Tätä suositellaan käytettäväksi etenkin niille henkilöille, joilla värin pysyminen on haastavaa. Tuote tulee hieroa tasaisesti pestyihin pyyhekuiviin hiukseen ja antaa vaikuttaa 5-10 minuuttia. Color Mask Shampoo sopii myös oivallisesti yhteen käytettäväksi Color Mask Tehohoidon kanssa. Color Mask Shampoo löytyy kuudessä eri sävyssä.

Color Mask Tehohoito on myös suunniteltu ylläpitämään ja kirkastamaan hiusten väriä. Tämän lisäksi tuote rakennepaikkaa kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia ja palauttaa niihin kiiltoa. Tuotteen avulla voi sekä virkistää väriä värjäysten välillä, mutta myös tummentaa sävyä sekä sävyttää vaaleita hiuksia. Tällä tuotteella hiusten vaalennus ei kuitenkaan onnistu. Color Mask tehohoidossa on kattava valikoima, joka kasvaa vielä lisää sillä, että kaikkia sävyjä voi sekoittaa keskenään ja siten luoda itselleen uniikin sävyn. Tehohoito tulee levittää tasaisesti pestyyn ja puuhekuivaan hiukseen ja antaa vaikuttaa 5-10 minuutin ajan, jonka jälkeen tuote huuhdellaan huolellisesti hiuksesta. Color mask tehohoidoista löytyy yhteensä 16 eri sävyä.



Color Mask Paint on suoraväri, joka sisältää runsaasti väripigmenttiä ja antaa sen vuoksi intensiivisen lopputuloksen. Näillä tuotteilla saadaan aikaiseksi selkeitä värimuutoksia, erilaisia efektejä ja häivähdyksiä määrästä ja tekniikasta riippuen. Color Mask Paint tulee levittää tasaisesti puuhekuivaan pestyyn hiukseen ja antaa vaikuttaa 15-30 minuuttia. Color Mask Paintin valikoima koostuu 11 eri sävystä.



Itse sävytin koulussa luokkakaverini latvaa. Hänen latvansa on aiemmin värjätty turkoosiksi, mutta se oli alkanut vihertää ja kulahtaa, jonka vuoksi kirkastin latvaa Color Mask Paintin turkoosilla sävyllä. Alla ennen ja jälkeen kuvat.

Lähteet: https://www.kcprofessional.fi/fi/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuskurssi

Teimme ehostuskurssilla monia erilaisia meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Tässä esittelen nyt niistä seitsemän. 1. Iltajuhlameikki yökerh...