maanantai 18. syyskuuta 2017

KC Professional syksyn trendinäytös

Olimme luokan kanssa torstaina 12.9.2017 katselemassa KC Professionalin järjestämää syksyn trendinäytöstä. Näytöksessä esiteltiin yrityksen syksyn kokoelmaa, joka on nimeltään Touch of Vintage. Kokoelma saa inpiraationsa 70-luvulta ja pääroolissa on feminiinisyys ja pehmeys.

Henkilön KC Professional kuva.

Kokoelmassa on käytetty paljon eri kuparin sävyjä ja lämpimiä ruskeita sävyjä, mutta niiden lisäksi myös puhtaita vaaleita värejä, joita on sävytetty hieman toisistaan erilaisiksi. Vaaleissa väreissä sävytykseen on käytetty viime vuosina suosiossa ollutta hopeaa, mutta sen lisäksi kokelmassa on käytetty viime aikoina suosioon tulleita erilaisia hempeitä punertavia sävyjä, kuten ruusukultaa ja vaaleanpunaista.

Henkilön KC Professional kuva.Henkilön KC Professional kuva.

Leikkauksien suhteen suuressa roolissa on porrastus, jolla on haluttu tuoda tuttuihin leikkauksiin ja selkeisiin linjoihin särmää. Porrastuksen avulla on luotu kokoelmaa vielä lisää feminiinisyyttä ja niiden avulla pyritään luomaan pehmeää ja sulavaa vaikutelmaa. Myös leikkauksissa näkyy selkeästi 70-luvulta otettu inspiraatio. Erilaisia pitkät otsahiukset ovat suosiossa kokoelmassa. Kokoelmassa oli näkyvillä kaiken mittaisia hiuksia, aina ihan lyhyistä vyötärölle yltäviin hiuksiin saakka.

Henkilön KC Professional kuva.

Näytöksessä kuulimme myös uusista tuotteista, joita KC Professional on lanseeraamassa ensi kuussa. KC Blonde -sarja on uusi hiuksien vaalennukseen ja sävyttämiseen tarkoitettu sarja. Nykyään puhtaan vaaleat hiukset ovat todella suuressa suosiossa, jonka vuoksi yritys halusi kehittää hellävaraisen mutta tehokkaan vaalennuksen, jonka avulla pystytään saavuttamaan dramaattisia värimuutoksia. Tuotteissa on käytetty innovatiivista KC Shield -teknologiaa, joka suojaa hiusta käsittelyn aikana, joka puolestaan mahdollistaa useat peräkkäiset vaalennukset. Sarja koostuu kolmesta eri tuotteesta:

  • KC Blonde Multibleach - vaalennusaine, joka suojaa hiusta
  • KC Blonde Toner - vaalennettujen hiusten sävyttämiseen tarkoitettu hiusväri
  • KC Blonde Toner Activarot - KC Blonde Toner hiusvärin kanssa käytettävä hapete

Sarjan hiusväri on tarjolla kuudessa eri sävyssä, jotka ovat caramel, pearl, rose gold, rosé, silver ja violet. 

Henkilön KC Professional kuva.

Tämän lisäksi he lanseeraavat KC Color Luxima Base -sarjan, joka on tarkoitettu antamaan luonnollisesta sävykkyyttä ja lisäämään peittoa jo olemassa olevaan Luxima-sarjaan. Base-sarja ei itsessään sisällä mitään sävyjä, ainoastaan tummuutta eri asteilla. Tämän tuotteen tarkoituksena oli lisätä Luxima-sarjan käytettävyyttä, sillä kun tuotetta lisätään Luxima-sekoituksiin tulee lopputuloksesta peittävämpi ja näin ollen Luxima-värjäyksiin tulee enemmän mahdollisuuksia ja niitä voi käyttää yhä useammassa käsittelyssä. Tämä myös nopeuttaa ja helpottaa värikäsittelyitä, kun värissä voi käyttää pelkästään Luxima-sarjaa.

Henkilön KC Professional kuva.

Tämän lisäksi yritys on alkanut jälleen myydä Wings-merkkisiä saksia. Sakset ovat valmistettu kestävästä ja kovasta Cobalt V10-teräksestä, jonka vuoksi ne soveltuvat vaativampiinkin leikkaustekniikoihin. Sakset ovat ergonomisen offset-muotoilunsa ansioista vaivattomat leikkaamiseen ja minimoivat käden rasitusta.

Alla vielä kuvia Jyväskylässä järjestetystä trendinäytöksestä ja siellä esitetyistä hiusmalleista.










Lähteet: Kc Professional syksyn trendinäytös 12.9.2017
Kuvat: KC Professional -facebook sivusto
Näytöksen kuvat on ottanut opiskelukaverit ja minä itse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuskurssi

Teimme ehostuskurssilla monia erilaisia meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Tässä esittelen nyt niistä seitsemän. 1. Iltajuhlameikki yökerh...