perjantai 8. syyskuuta 2017

Back to the Roots

Kc:n Back to the Roots sarja palaa hiusten hyvinvoinnin perusasioiden äärelle. Se on suunniteltu hoitamaan, tasapainottamaan ja ylläpitämään hiuspohjan ja hiusten juurien hyvinvointia. Hiuspohja tarvitsee säännöllistä puhdistusta, kuorintaa ja kosteutusta, joita tämä sarja lupaa antavansa. Sarja lupaa myös virkistää ja hemmotella hiuspohjaa. Sarjan tuotteet käyvät sekä miehille, että naisille. Sarjan tuotteisiin on saatu inspiraatiota luonnonrohdoista ja aromaterapeuttisista tuoksuista. Sarja koostuu yhteensä kuudesta eri tuotteesta:


  • Balancing Shampoo - rauhoittava shampoo, jonka tarkoituksena kosteuttaa ja tasapainottaa hiuspohjaa sekä vähentää kutinaa (herkälle ja kuivalle hiuspohjalle)
  • Clarifying Shampoo - tasapainottava shampoo, puhdistaa tehokkaasti, tasapainottaa, virkistää ja viilentää hiuspohjaa sekä vähentää ärsytystä (rasvoittuville hiuksille)
  • Exfoliating Shampoo - kuoriva ja kosteuttava shampoo, kuorii hellästi hiuspohjaa ja kosteuttaa tehokkaasti
  • Stimulating Conditioner - elvyttävä hoitoaine, joka kosteuttaa, virkistää ja viilentää hiuspohjaa sekä vähentää sähköisyyttä ja parantaa kammattavuutta (voi käyttää sekä tavallisena pikahoitoaineena, että tehohoitona pidemmällä 20-30 min vaikutusajalla)
  • Revitalizing Hair Tonic . hiusvesi, joka virkistää, rauhoittaa, kosteuttaa ja ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia, tuotteen mentoli myös stimuloi ja viilentää hiuspohjaa
  • Nourishing Scalp Cream - hiuspohjaan jätettävä hoitovoide, joka tasapainottaa, kosteuttaa, rauhoittaa ja hoitaa hiuspohjaa

Pääsimme koulussa testaamaan kyseisiä tuotteita toisillemme. Koska työparini hiuspohja oli kuiva ja kutiseva, päätin ensin käyttää kuorivaa shampoota ja sen jälkeen rauhoittavaa shampoota.


Sitten käytimme elvyttävää hoitoainetta tehohoitona ja viimeistelimme hoidon rauhoittavalla ja kosteuttavalla hiusvedellä. Asiakas oli todella tyytyväinen tulokseen ja sanoi, että päänahka tuntuu raikkaalta ja kosteutetulta ja kutinakin hävisi. Alla ennen ja jälkeen kuvat.

 

Lähteet: https://www.kcprofessional.fi/fi/back-to-the-roots

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuskurssi

Teimme ehostuskurssilla monia erilaisia meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Tässä esittelen nyt niistä seitsemän. 1. Iltajuhlameikki yökerh...