perjantai 25. elokuuta 2017

KC Professional sampoot ja hoitoaineet

Four Reasons -hiustuotesarja on kotimainen sarja, joka on suunniteltu juuri skandinaaviselle hiuslaadulle. Sarjassa on paljon erilaisia shampoita ja hoitoaineita, joista varmasti löytyy jokaisen tarpeille sopivat tuotteet. Moisture sampoo, hoitoaine  ja hoitosuihke ovat tarkoitettu kosteutta kaipaaville hiuksille. Ne sisältävät rauhoittavaa ja kosteuttavaa Aloe veraa ja suojaavaa ja vahvistavaa keratiinia. Ultra moisture sampoo, hoitoaine ja intensiivi hoito ovat tehokosteuttavia tuotteita. Ne sisältävät tehokkaasti kosteuttavia ainesosia ja vahvistavat hiusta sekä lisäävät kiiltoa ja pehmeyttä. Color sampoo, hoitoaine ja hoitosuihke ovat tarkoitettu värikäsityille hiuksille antamaan kiiltoa ja eloisuutta.  Ne sisätävät oliiviuutetta joka suojaa haalistumiselta ja suojaavaa ja vahvistavaa keratiinia. Blond sampoo ja hoitoaine ovat tehokkaita tuotteita vaaleahiuksisille. Niissä on kirkastavaa sitruunauutetta ja elinvoimaa ja kiiltoa palauttavaa keratiinia. Silver sampoo sopii vaaleille ja harmaille hiuksille ja silver hoitosuihke on saman värisille hiuksille tarkoitettu jätettävä ja rakennepaikkaava hopeasuihke. Ne poistavat keltaisuutta ja vahvistavat huokoista hiusta. Volume sampoo ja hoitoaine ovat hyviä ryhtiä ja tuuheutta kaipaaville asiakkaille. Ne vahvistavat hiusta ja lisäävit niiden kimmoisuuta ja voluumia. Repair sampoo, hoitoaine ja hoitosuihke ovat tarkoitettu käsitellyille ja rasittuneille hiuksille antamaan niille voimaa ja ryhtiä. Ne palauttavaat hiusten elinvoiman ja kiillon. Healing sampoo on tarkoitettu hoitamaan ja ennaltaehkäisemään hiuspohjan häiritöitä. Se auttaa hilseilyyn ja päänahan kutiamiseen stimuloimalla ja virkistämällä hiuspohjaa. Deep cleanse sampoo poistaa epäpuhtaudet ja muotoilutuotteetjäämät. Tämä sopii erityisesti rasvoittuvalle hiuspohjalle. Tuotteessa on hyvin vahva puhdistusteho, jonka vuoksi sitä ei suositella päivittäiseen käyttöön.

Shampoot & hoidot

No Nothing -sarjan tuotteet ovat tarkoitettu herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille ihmisille. Ne puhdistavat ja hoitavat hiusta ja hiuspohjaa hellävaraisesti eivätkä sisällä herkistäviä tai ärsyttävä ainesosia. Moisture sampoo, hoitoaine ja hoitosuihke on tarkoitettu kosteutusta kaipaaville hiuksille. Ne sisältävät esimerkiksi avokadoöljyä, joka hoitaa ja pehmentää hiuksia ja tekee niistä helpommin käsiteltävät. Color sampoo ja hoitoaine ovat hiusväriä suojaavia tuotteita. Ne sisältävät puuvillasiemenöljyä joka kosteuttaa hiuksia.Volume sampoo ja hoitoaine ovat hyviä tuotteita tuuheutta kaipaaville hiuksille. Ne antavat ryhtiä ja silottavat hiusta, sekä suojaavat niitä mekaanisilta vaurioilta. Repair sampoon ja hoitoaineen tarkoitus on vahvistaa ja korjata hiusta. Ne sisältävät hiusta vahvistavia ja korjaavia aminohappoja.

No nothing

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuskurssi

Teimme ehostuskurssilla monia erilaisia meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Tässä esittelen nyt niistä seitsemän. 1. Iltajuhlameikki yökerh...