tiistai 28. marraskuuta 2017

KC Ultimate Contrast -värit

Kokeilimme koulussa maanantaina 27.11 KC Ultimate Contrast -värejä. Ne ovat tarkoitettu vaalentamaan ja sävyttämään jo värjättyä hiusta. Kontrastivärit ovat hyvin monikäyttöisiä ja monipuolisia ja niillä voi luoda vaaleampia tehosteita, vaalentaa tummentunutta latvaa, lisätä sävyä ja luoda valon ja varjon liikkeen kaltaista eloa hiuksiin. KC Ultimate Contrast -sävyjä on yhteensä 7; soft ash, soft beige, soft gold, soft copper, orange red, red ja violet red.


Kontrastivärien kanssa käytetään joko 6%, 9% tai 12% hapetetta riippuen lähtötilanteesta ja halutun lopputuloksen kirkkaudesta. Sekoitussuhde hapetteen kanssa on 1:2 ja vaikutusaika 30-45 minuuttia. Parhaiten kontrastivärit sopivat käytettäväksi 3.-7.-tummuisiin hiuksiin. Me halusimme koulussa kokeilla, kuinka paljon eri hapetteilla on vaikutusta lopputuloksen kirkkauteen ja sen vuoksi kokeilimme samaan pohjaan samaa sävyä jokaisella eri hapetteella. Sävyksi valitsimme orange red.


Alla näkyy kuva testimme lopputuloksesta. Kuten kuvasta saattaa huomata, mitä suuremmaksi hapete kasvaa, sitä kirkkaampi lopputulos oli. Annoimme värin vaikuttaa jokaisessa tupsussa 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuskurssi

Teimme ehostuskurssilla monia erilaisia meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Tässä esittelen nyt niistä seitsemän. 1. Iltajuhlameikki yökerh...