perjantai 13. lokakuuta 2017

Muutoksia Fest 2017

Osallistuimme luokkamme kanssa Jyväskylän Palviljongissa järjestettyyn Muutoksia Fest -tapahtumaan tiistaina 10.10.2017. Tapahtumassa oli puhumassa 7 eri mentoria omista urapoluistaan ja siitä, kuinka ovat päätyneet siihen pisteeseen jossa nyt ovat. Tapahtuman puhujat olivat Juha Ruokolainen (Stunt Freaks Team, toimitusjohtaja), Johannes Laine (Roots Helsinki, yrittäjä), Kerttu Pylvänäinen (Modernisti Kodikas, bloggaaja/yrittäjä), Rony Vartio (Rony Rex, DJ), Ville Koivisto (Provinssi, tuotantopäällikkö), Seija-Liisa Eskola (Warner Bros, vastaava tuottaja) ja päivän pääesiintyjä Kimmo Laiho eli Elastinen (musiikki- ja viihdealan tekijä).


Tapahtuma oli mielestäni todella inspiroiva ja opettava. Jokaisella henkilöllä tausta ja urapolun muotoutuminen oli erilainen, mutta tärkeimpänä tekijänä kaikkien menestyksen takana oli sinnikäs yrittäminen ja usko omaan itseensä ja tekemiseensä. Itse opin sen, että koskaan ei kannata luovuttaa omien haaveidensa tavoittelua, vaikka matka olisikin kivikkoinen ja mutkikas. Päämäärät voi saavuttaa monella eri tavalla, eikä koskaan tiettyyn pisteeseen ole vain oikeaa yhtä polkua. Tärkeintä on jatkaa yrittämistä ja uskoa omiin unelmiinsa, sekä tilaisuuksien tullen olla tarpeeksi rohkea ja tarttua niihin. Unelmien saavuttaminen ei aina helppoa, mutta lopulta ahkeruus palkitaan aina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuskurssi

Teimme ehostuskurssilla monia erilaisia meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Tässä esittelen nyt niistä seitsemän. 1. Iltajuhlameikki yökerh...