sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Hiusstudio Liven permanenttituotteet

Hiusstudio Livessä on käytössä Redkenin Vector+ Extra Body permanenttituotteet. Tuotteet lupaavat varmat lopputulokset ja erittäin napakan kiharan sekä ryhtiä ja volyymia. Tuotteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisoä. Ne sopivat hyvin vaikeasti kihartuville,  normaaleille, ohuille/veltpilleoille veltoille, värikäsitellyille ja alle 50% raidoitetuille hiuksille. Tuotteita on kaksi, joista toinen on Waving Lotion permanenttiaine ja toinen Neutralizing Lotion kiinnitysaine.


Käyttö;
1. Pese hiukset huolellisesti ja pyyhekuivaa ne
2. Rullaa hiukset valitsemallasi rullakoolla. Jos hiukset jäävät liian kosteaksi, painele rullauksen jälkeen kevyesti pyyhkeellä ylimääräinen vesi pois.
3. Levitä permanenttiaine tarkasti joka rullaan aloittaen päälaelta.
4. Laita muivihuppu rullien päälle ja anna vaikuttaa huoneenlämmössä 5-30min riippuen hiuksen laadusta. (Raidoitettu ja/tai värikösitelty hius 5-15min, normaali ja/tai ohut/veltto hius 15-25min ja vaikeasti kihartuva hius 15-30min)
5. Poista huppu ja huuhtele hiukset huolellisesti  lämipimällä vedellä 5min ajan, jonka jälkeen pyyhwkuivaa ne huolellisesti.
6. Levitä kiinnitys neste huolellisesti kaikkialle rulliin ja anna vaikuttaa 5min.
7. Huuhtele rullat päässä huolellisesti vähintään 5min, jonka jälkeen irrota rullat varovasti venyttämättä hiusta.
8. Muotoile haluamallasi tavalla. Älä pese hiuksia seuraavan 24h aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuskurssi

Teimme ehostuskurssilla monia erilaisia meikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Tässä esittelen nyt niistä seitsemän. 1. Iltajuhlameikki yökerh...